För advokater och folk med lite för mycket tid över  - Integritetspolicy

Inledning 

Beelieve vill ge dig bästa möjliga upplevelse, igår, idag, imorgon, alla dagar. För att vi ska kunna göra detta så samlar vi in vissa personliga upplevelser. När du gör ett köp hos oss godkänner du att informationen sparas i enlighet med Beelieves integritetspolicy för att uppfylla vår överenskommelse med dig som kund. Men integriteten och säkerheten av dina personliga uppgifter är och kommer alltid vara väldigt viktigt för oss på Beelieve. Därför är vi här nedan helt transparenta med hur och vad vi samlar in, sparar, delar och använder för personliga uppgifter. 

 

Hur samlar vi in dina personuppgifter?

Vi samlar in dina personuppgifter när du gör ett köp hos oss här på hemsidan, som är nödvändigt för att du ska få ditt Ägarbevis och för att din honung ska kunna levereras till dig. 

 

 

Vilka personuppgifter samlar vi in från dig?

De personuppgifter som vi samlar in för att kunna kontakta och informera dig är namn, mejladress, telefonnummer och adress. 

 

 

Vad använder vi dina personuppgifter till?

Vi använder dina personuppgifter till att kontakta dig med nyheter om läget om bina och honungen i din andel samt för att kontakta dig när, var och hur du hämtar din honung när den är leveransklar. 

 

 

Delning av dina personuppgifter 

Vi delar inte dina personuppgifter med några andra parter. Dina kontaktuppgifter tillhandahålls endast av Beelieve. 

 

 

Lagring och borttagning av uppgifter 

Vi lagrar dina personuppgifter så länge som du är kund hos oss. Om du önskar ta bort dina personuppgifter från våra register så är du varmt välkomna att kontakta oss så löser vi det. 

 

 

Ändringar i vår sekretesspolicy 

Vi kan komma att göra ändringar och/eller tillägg denna integritetspolicy. När vi gör väsentliga ändringar får du ett tydligt meddelande om dessa antingen här på hemsidan eller i ett mejl. 

 

 

Så kontaktar du oss

Tack för att du läst heeeela vår sekretesspolicy. Enligt Personuppgiftslagen (198:204) har du rätt att veta vilken information Beelieve har registrerat om dig. Om denna information är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du be oss att informationen om dig rättas eller tas bort. I sådana fal ber vi dig kontakta oss via vår mejl: hej@beelieve.se Och om du har andra frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller nåt helt annat tveka inte att höra av dig till oss.